Deutsch karmolja Navracsicsot

  • narancs.hu
  • 2020. január 8.

Fekete Lyuk

Bármit is jelentsen ez.

„Én nagyon karmolom a korábbi üzengetős helyett a sejtelmes, szomorú, kicsit sértett, kényszeredetten mosolygó és nagyon okos, de titokzatos új Navracsics Tibor szerepet. Ennyi” – fogalmaz Facebookon Deutsch Tamás a Facebookon.

Az EP-képviselő két cikket is belinkelt (üzengetős Navracsics, kicsit sértett, kényszeredetten mosolygó, nagyon okos, de titokzatos Navracsics – az egyiken egy 2017-es, Jean-Claude Junckerrel írt levele olvasható a kormánybiztosnak, a másik pedig egy tegnapi nyilatkozatát tartalmazza), amivel szemlélteti a kormánybiztos „állapotait”. Hogy a „karmolom” pontosan mit takarhat, azt nem tudjuk, de nagy valószínűséggel annyit jelent, hogy: „csipázom” vagy „bírom”.

Egyébként Navracsics Tibor tegnap nyilatkozott arról, hogy szerepe van (és milyen nincs) a Fideszen belül.

Navracsics szerint nem tartozik a „Fidesz belső ellenzékéhez", de a párt „főáramához" sem

Egy éve van a pártnak arra, hogy megszólítsa a szavazókat a kormánybiztos szerint. Magánvéleménynek tartja, hogy Török Gábor politológus nemrég - Lázár Jánoshoz hasonlóan - a párt belső ellenzékéhez sorolta őt, de „azt mindenki tudja", hogy az ő gondolkodásmódja nem „a mostani Fidesz főáramához tartozik" - mondta az N1TV-nek Navracsics Tibor.

Figyelmébe ajánljuk