Deutsch Tamás helyzetjelentése az EP-kampányról: Soros az európai szocialistákat már „elfoglalta”

  • narancs.hu
  • 2019. január 26.

Fekete Lyuk

Nincs megállás szerinte Soros kampánya egyre erősödik.

Noha azt Deutsch elismeri, hogy Soros nem politikus, de ennek ellenére hatalmas erőkkel tolja a saját EP-kampányát, melynek célja, hogy leigázza teljes Európát és migránsokat telepítsen be. A fideszes politikus most az európai szocialisták európai parlamenti listavezetőjének, a holland Frans Timmermansnak ment neki: egy mai sajtótájékoztatón Soros György emberének nevezte.

Mindez nem meglepő, hiszen tegnap Orbán Viktor mondta ugyanezt. Deutsch egyébként komoly megfigyelésekkel támasztja alá állítását. Megszámolta, hogy Timmermans a bizottságának többi tagjához és elnökéhez képest is feltűnően sokat egyeztet személyesen Soros Györggyel és a hálózatába tartozó szervezetekkel, azok lobbistáival. Egészen pontosan 64-szer ültek össze Sorossal, vagy Soros embereivel.

Orbán Viktor szerint „Soros most már nyíltan is el akarja foglalni az európai intézményeket"

A miniszterelnök elment a rádióba, és azt adta, mi lényege: sorosozott. A Magyarországgal foglalkozó újabb európai parlamenti vita egy Soros György-féle szeánsz, választási gyűlés, kampányesemény lesz - mondta Orbán Viktor ma reggel a Kossuth Rádióban. A miniszterelnök szerint ő mindig ott van, ahol a magyar nemzeti érdekekért kell harcolni, de ezen a vitán nem vesz részt, mert a bevándorláspártiak kampányeseményét nem fogja segíteni.

Deutsch szerint "Soros György kampánya" egyre erősödik azért, hogy Frans Timmermans és a hozzá hasonló bevándorláspárti erők kerüljenek többségbe, így fel tudják gyorsítani Európa migránsokkal való elárasztását.

Ugyan Deutsch meglátása szerint Soros az európai szocialistákat már elfoglalta, de a magyaroknak módjuk van saját bevándorlásellenes álláspontjuk kifejezésére.

Figyelmébe ajánljuk