Disznóperzselés, Kis Grófo és egy láda tök – Orbán szerint ilyen „egy nehéz év képekben”

  • narancs.hu
  • 2022. december 31.

Fekete Lyuk

Neki legalábbis ezek a pillanatok maradtak meg 2022-ből.

„Egy nehéz év képekben. Irány 2023!” Ezzel a címmel tett közzé Facebook-oldalán egy válogatást a miniszterelnök az elmúlt év – legalábbis számára – legfontosabb pillanataiból.

Az idei valóban nem volt egy könnyű év, Orbán Viktor arca azonban csak egyetlen fotón tűnik kissé gondterheltnek, amikor az ukrán-magyar határt szemlélte. A szomszédunkban dúló háborút ennyivel egyébként el is intézte a miniszterelnök, aki az év legfontosabb pillanatai közül szilveszteri posztjában inkább az olyan felhőtlen pillanatokat elevenítette fel, mint az Öttömös fideszes országgyűlési képviselőjénél tartott disznóvágás, a Kis Grófoval való találkozás, vagy éppen a szakállnövesztéssel töltött horvátországi nyaralás. Természetesen a választási győzelem és az ötödik Orbán-kormány „osztályképe” sem maradhatott ki az albumból.

Egy nehéz év képekben. Irány 2023!

Posted by Orbán Viktor on Saturday, December 31, 2022

A miniszterelnök egyébként egy másik vidám poszttal is megörvendeztette követőit az év végére. Tegnap este ugyanis Orbán Viktor Boban Markoviccal találkozott, aki zenekarával péntek este a Müpában adott koncertet.

Éljen a Boban Marković Orkestar!

Posted by Orbán Viktor on Saturday, December 31, 2022

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk