Fidesz: A baloldal be akarja engedni az LMBTQ-propagandát az iskolákba, ezért támadja Brüsszel hazánkat

  • narancs.hu
  • 2021. december 2.

Fekete Lyuk

Megérkezett a párt reakciója arra, hogy az Európai Bizottság perrel fenyegette meg Magyarországot a homofób törvény miatt.  

„A brüsszeli bizottság ma újabb fokozatba kapcsolta a gyermekvédelmi törvény miatti eljárást, ezzel folytatják a Magyarország elleni támadást. Azért támadják hazánkat, mert Brüsszel és a baloldal nálunk is be akarja engedni az LMBTQ-propagandát az iskolákba és az óvodákba. Márki-Zay-Péter, a baloldal kijelölt vezetője egyértelműen kijelentette, hogy a baloldal el akarja törölni a gyermekvédelmi törvényt és nem támogatja a gyermekvédelmi népszavazást sem. A Fidesz-KDNP kiáll a gyermekek védelméért és Európában először a magyar emberek mondhatják el véleményüket egy népszavazáson a gyermekekre irányuló és szülőket megkerülő agresszív szexuális propagandáról” – olvasható a párt közleményében. 

Csütörtökön számoltunk be róla, hogy az Európai Bizottság felszólította a magyar kormányt, hogy tartsa be az elektronikus hírközlésre, a diszkriminációra és az e-kereskedelemre vonatkozó uniós szabályokat, és ha ennek két hónapon belül nem tesz eleget, akkor eljárást indít az Európai Unió Bíróságán.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk