Hadházy megvette Mészáros feleségének könyvét

  • narancs.hu
  • 2021. november 25.

Fekete Lyuk

A saját szemével akarta látni a szerző szavait Ő is vérlázítónak találta Dr. Várkonyi Andrea sorait.

"Bevallom, egyszerűen nem hittem el, hogy Mészárosné V. Andrea ilyet le mer írni, ezért ma bementem az első könyvesboltba és megvettem a könyvét" - írja Hadházy Ákos a Facebookon, és be is fotózta, mely mondatokra gondol. Ezekre:

„Néhány éve bementünk egy közintézménybe, és amikor kijöttünk, Nóri azt kérdezte: anya, miért ilyen szörnyen unott arccal ül itt mindenki? Mondom: édes kicsim, azért, mert egész életükben nem csinálnak mást, mint iratokat tologatnak ugyanazzal a három emberrel összezárva egy ronda hivatalban, nagyon kevés pénzért. Mondom: de jó, hogy észrevetted! Látod, nem azért papolom, hogy tanuljál, mert mindenáron nevelni akarlak, hanem azért, hogy felnőve majd dönthess úgy, hogy te nem egy hivatalban akarsz ülni.”

A független képviselő így folytatja a könyvvásárlásról szóló bejegyzését:

"Sajnos ezzel 5000 forinttal hozzájárultam az álmaihoz:( De így már bizton állíthatom: ez a hölgy mèlyen lenézi azokat az értelmiségi honfitársait, akik az eszüket (vagy testük egyéb részeit) nem arra használják, hogy hülyére keressék magukat"- írja Hadházy.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

A pénztelenség segíthet a Homokhátságon

Lényegében elkaszálta a kormány a Homokhátság, pontosabban a Duna-Tisza-köze vízpótlási projektjeit. Egy határozatban a leghátulra sorolták a beruházást, így aligha lesz esély arra, hogy megvalósuljon. Elsőre rossz hírnek tűnik ez, valójában ennél jobb nem is történhetett volna a térséggel.