Hidvéghi szerint Brüsszel "LMBTQ-expanziója" az Európai Bizottság elterelő hadművelete

  • narancs.hu
  • 2021. július 18.

Fekete Lyuk

Erős gondolatok a Fidesz EP-képviselőjétől a közmédiában.

A vasárnap reggeli órákban a Kossuth Rádióban Hidvéghi Balázsnak, a Fidesz EP-kéviselőjének kellett elsütnie a szokásos propagandapaneleket arról, hogy a Magyarországnak járó uniós források esetleges visszatartása valójában "politikai fenyegetőzés", és Magyarországnak határozott álláspontja van a migrációról, meg úgy egyébként mindenről.

"Elszántak vagyunk abban, hogy megvédjük a hazánkat", ezt is mondta például az elszánt politikus.

De a homofób törvénnyel kapcsolatban a szokásostól eltérő panelek is terítékre kerültek.

Idézzük az MTI-t:

"A riporter Brüsszel "LMBTQ expanziójára" vonatkozó felvetése kapcsán Hidvéghi Balázs kifejtette: ez egy elterelő hadművelet az Európai Bizottság részéről.

"Az a problémájuk a törvénnyel, hogy nem vagyunk hajlandóak LMBTQ aktivistákat beengedni az óvodákba, iskolákba. Nem vagyunk hajlandóak elfogadni, hogy kisgyerekeket szüleik akaratával ellentétben szexuális propagandának tegyenek ki, ez nem történhet meg Magyarországon" - mondta a fideszes politikus.

Épp ideje volt lépni, mert az LMBTQ szervezetek nyomása drámaian megnőtt az utóbbi időben. A felnőttek úgy élik az életüket, ahogy akarják, ez a szabályozás nem róluk szól, hanem a gyerekekről - jegyezte meg Hidvéghi Balázs.

Minden erőnkre szükség van, hogy ellenálljunk ennek a nyomásnak, a korábbi támadásokat is meghaladó mértékű összehangolt akció indult Magyarország ellen - hangoztatta a Fidesz EP-képviselője.

Arról, hogy az említett törvény célja a "drámaian nyomuló LMBTQ-szervezetek" visszaszorítása lenne, eddig nem sok szó esett, ellentétben "a gyerekek védelmével". 

Mindesetre összefoglaljuk a lényeget, ha valaki elveszítette volna a fonalat: Brüsszel LMBTQ-expanziója egy elterelő hadművelet, amit azért indítottak, mert a kormány lecsapott a szülők akara ellenére a négyéveseket lesből megszexuálpropagandázó aktivistákra. Ezek a drámaian nyomuló óvodai aktivisták és a nagy brüsszeli elterelő LMBTQ-hadművelet együtt kiadnak egy minden korábbi támadást meghaladó mértékű, összehangolt akciót Magyarország ellen.

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

Neked ajánljuk