Horthysta bálon mulatott Csák János és Fásy Ádám

  • narancs.hu
  • 2023. február 27.

Fekete Lyuk

Az elegáns duhajkodást egy nyíltan oroszpárti fideszes "vitéz" rendezte.

Rendkívül elegáns környezetben, a budapesti Corinthia Hotelben tartott jótékonysági bált a Horthy Miklós által alapított Vitézi Rend, amelynek vezetője, vitéz gróf Molnár-Gazsó János főkapitány úr. Az est jeles vendégei között szerepel Csák János kulturális és innovációs miniszter, Fásy Ádám mulatós zenész, a Fidesz egyik kedvenc kultúrarca, Farkas Bertalan űrhajós és Magyary Jenő, a Gundel Étterem igazgatója.

Budapest Coronthia Hotel Jótékonysági Vitézi Bál A bál házigazdája: v.gr. Molnár - Gazsó János főkapitány úr A bál...

Posted by Molnár-Gazsó János on Sunday, February 26, 2023

Molnár-Gazsó facebook-posztjából az is kiderül, hogy a bál célja, hogy a Vitézi Rend karitatív tevékenységét támogassa, amibe bele tartozik a kárpátaljai magyarok segítése is. A házigazda közösségi médiás posztjaiból kiderül, hogy nyíltan oroszpárti és nyugatellenes nézeteket vall, az általa is terjesztett összeesküvés-elméletek között találunk egyszerű butaságokat a fizetős Facebookról, de ordas eszméket fűtő, antiszemita, fasiszta álhíreket is.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk