Jakab Péter az Országgyűlés feloszlatását és előrehozott választásokat követel

  • narancs.hu
  • 2022. november 7.

Fekete Lyuk

A Nép Pártján Mozgalom vezetője  megtalálta a megoldást mindenre.

"A Fidesz április 3-án mindent megígért csak azért, hogy megnyerjék a választást. Megnyerték. A magyarok azonban nem arra szavaztak, ami most van. A Nép Pártján Mozgalom a mai napon kezdeményezi a parlament feloszlatását és új választás kiírását, hogy a magyarok immár az igazság ismeretében dönthessenek a saját jövőjükről és az ország sorsáról" - közölte a Parlament előtt állva a Jobbik korábbi elnöke, aki jelenleg mozgalomban folytatja a politizálást.

A parlament oszlassa fel önmagát!

A Fidesz április 3-án mindent megígért csak azért, hogy megnyerjék a választást. Megnyerték. A magyarok azonban nem arra szavaztak, ami most van. 🗣 A Nép Pártján Mozgalom a mai napon kezdeményezi a parlament feloszlatását és új választás kiírását, hogy a magyarok immár az igazság ismeretében dönthessenek a saját jövőjükről és az ország sorsáról. Maradok a Nép Pártján! 🇭🇺 #jakabpéter #néppártján #vesszenakormány #győzzönanép

Posted by Jakab Péter on Monday, November 7, 2022

A független képviselő egy olyan határozati javaslatot is benyújtott, amely szerint az Országgyűlés az Alaptörvény alapján kimondaná feloszlását, és felkérte Novák Katalin köztársasági elnököt, hogy kilencven napon belül tűzzön ki új választást.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk