Kínos: fullba' tolják a „nevettetést” a HírTV munkatársai

  • B.P.M
  • 2019. június 19.

Fekete Lyuk

Úgynevezett jobboldali humor.

Nemsokára pontot tehetünk az ellenzéki előválasztás végére, amelyből kiderül, hogy Kálmán Olga (DK), Karácsony Gergely (Párbeszéd) vagy Kerpel-Fronius Gábor (Momentum) főpolgármester-jelölt mögé állnak-e be az ellenzéki pártok.

Vitathatatlan, hogy az ellenzéki főpolgármester-jelöltek közötti viták kaotikus helyezeteket teremtettek, elég Puzsér Róbert hisztérikus Facebook-bejegyzéseire, sértődéseire gondolni (a publicista nem is vesz részt az előválasztáson, mert szerinte a feltételei nem teljesültek), vagy hogy Gyurcsány Ferenc az „utolsó pillanatban” bejelentette, hogy a DK mégsem Karácsony Gergelyt támogatja az előválasztáson, hanem Kálmán Olgát. Az sem segített, hogy a semmiből Schmuck Andor, a Tisztelet Társaságának elnöke, valamint a szélsőjobboldali blog, a Vadhajtások munkatársa, Bede Zsolt is úgy érezte, bele kell trollkodnia az előválasztásba, főpolgármester-jelöltségbe (végül mindketten visszalépetek).

Valószínűleg ez adhatta a muníciót a jobboldali sajtó munkatársainak, akik - nyilván poénból - elkezdték a PestiSrácok újságíróját, Dezse Balázst, mint főpolgármester-jelöltet propagálni.

A HírTV-n futó Keménymag című műsor stábja fullba' tolja a „nevetettést”, nem is érdemes erről többet írni, elég csak ezt jelenetet,

 

és ezt a jelenetet megnézni:

 

Ha valakit érdekel a két teljes műsor, az itt és itt megtekintheti.

Figyelmébe ajánljuk

Mit akarhatnak a kínaiak Ferihegyen?

  • narancs.hu

Kínában tárgyalt Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter, aki szerint a turizmus fejlesztése érdekében a kínaiak légikikötőt létesíthetnének a budapesti reptéren. De mit jelent ez?