Kövér László szerint a Pegasus-botrány műbalhé

  • narancs.hu
  • 2021. december 4.

Fekete Lyuk

A házelnök úgy látja, az ellenzék nem csinált mást az elmúlt 12 évben, csak gyűlöletet keltett. 

Kövér László szenvedélyesen hazaárulózta az ellenzéket a Magyar Hírlapnak adott interjújában, amelyben arról is beszélt, hogy az ellenzék gyűlöletkampányra készül a 2022-es választásokon. 

A házelnök nem finomkodott, szerinte a baloldalnál "a sunnyogást, a mellébeszélést, a hazára meg a nemzetre való hivatkozást felváltotta a nyílt hazaárulás politikája". Kövér nagy lendülettel festette le egy párhuzamos valóság képét, amikor azt mondta, hogy a baloldal nem csinált mást az elmúlt 12 évben, csak gyűlöletet keltett és erre készül az előttünk álló kampányidőszakban is. Sőt, az ellenzék majd az "elképzelhetetlent" is meg fogja tenni annak érdekében, hogy a Fideszt megbuktassa. 

Kövér a Pegasus-botrányról is beszélt, amiről egész egyszerűen azt állította, hogy nem más, mint "műbalhé". 

 Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

Figyelmébe ajánljuk

A pénztelenség segíthet a Homokhátságon

Lényegében elkaszálta a kormány a Homokhátság, pontosabban a Duna-Tisza-köze vízpótlási projektjeit. Egy határozatban a leghátulra sorolták a beruházást, így aligha lesz esély arra, hogy megvalósuljon. Elsőre rossz hírnek tűnik ez, valójában ennél jobb nem is történhetett volna a térséggel.