Maszk nélkül ment be nyugdíjasok lakásába a fideszes honatya

  • narancs.hu
  • 2020. május 31.

Fekete Lyuk

Társaival élelmiszercsomagot osztott, de maszk, kesztyű és biztonsági távolságtartás nélkül.

A 444 vette észre, hogy Tiba István fideszes parlamenti képviselő pénteken maga dicsekedett el könnyelműségével Facebook oldalán. A posztból az derül ki, hogy két hajdúböszörményi vállalkozó 50 rászoruló családnak ajánlott fel élelmiszercsomagot. Ezeket pedig Tiba, valamint a szintén fideszes alpolgármester, Fórizs László és a párt helyi önkormányzati képviselője Molnár Imre vitték ki a rászorulóknak. A történtekről persze fotók is készültek.

false

 

Fotó: Facebook, Tiba István

 

„Egy város vezetése nemcsak a pénzügyekről szól, az emberek, a lakosok hétköznapjaival ugyanúgy törődni kell! Hajdúböszörmény nemcsak most, a koronavírus veszély idején viseli szívén a nehezebb sorsúak terheit. Helyi vállalkozók, Fülep Zsolt és Bojti Tibor jóvoltából mintegy 50 rászoruló családnak illetve személynek juttattunk ma el a pünkösdi hétvége előtt minőségi élelmiszer csomagokat, Fórizs László alpolgármester és Molnár Imre önkormányzati képviselő segítségével.

Mindig örülök, ha segíteni tudunk! Köszönöm Fülep Zsoltnak és Bojti Tibornak az adományokat!” – olvasható a posztban.

false

 

Fotó: Facebook, Tiba István

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?