Merkelnek le kell mondania – ezt követeli Orbán kis rajongótábora

  • narancs.hu
  • 2015. október 17.

Fekete Lyuk

Ezt nem teszi zsebre, Merkel asszony! Nem kellett volna megölni hatmillió embert, most pedig behívni a bevándorlókat, kancellárkám!

A Honfoglalás 2000 a Fidesz körül különös pályán keringő szervezet. A 2014-es kampányban jó szolgálatot tettek a pártnak, és azóta is nagyon aktívak. Tavaly novemberben például azt követelték, hogy Orbán kapja meg a legmagasabb állami kitüntetést, Putyin pedig a Nobel-békedíjat. Legutóbb épp amiatt verték ki a balhét, hogy a CÖF a Magyar Narancs ellen szervez békemenetet, és így nem marad ideje a kormány mellett tüntetni.

Most Angela Merkel kapja meg a magáét. Az MTI által terjesztett közleményük hibátlan, kerek egész, változtatás nélkül közöljük:

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: NÉMETORSZÁG HARMADSZOR – KANCELLÁROK – KORRUPT A. MERKEL!

Két világháborút, hat millió áldozattal (köztük zsidók, cigányok, baloldaliak) köszönhet Európa Németországnak. Most egy harmadik tragédiát zúdít Európa népeire a német kancellár. Idegen kultúrákból érkező tömegeket hív be, ám ennek az ördögi ötletnek évszázadokra kiható felelősségét és következményeit meg akarja osztani a kelet-európai országokkal: viszonozzák az EU-bővítéssel kapott szolidaritást – mondta egy minap elhangzott beszédében. Törökországot három milliárd euróval akarja megvesztegetni Merkel (no, nem a németek, hanem az EU-s adófizetők pénzéből!), hogy vállalják a migráns-áradat kezelését, megállítását, cserébe felajánlja a törököknek a vízummentességgel folyó tárgyalások gyorsítását, a folyamat befejezését. Angéla Merkel megvesztegetné Törökországot, országát pedig előnyökhöz akarja juttatni, tehát korrupt, mely a világ minden országában büntetendő. A kancellárasszony mondjon le, követelik Európa népei, köztük a kelet-európai országok, melyek a legtöbbet szenvedtek a Német Birodalom embertelenségeitől. A Honfoglalás 2000 Egyesület és a Nemzeti Szociáldemokraták is távozásra szólítják fel Európa senki által meg nem választott, önjelölt, korrupt vezetőjét!

Figyelmébe ajánljuk