Mindenki nyugodjon meg, Mészáros Lőrinc nagyon jótékony ember!

  • narancs.hu
  • 2023. október 7.

Fekete Lyuk

Virágokat vesz a feleségének, miközben annyi pénzt adott most is az oktatásra, amiből kijönne a jachtjának huszonheted része is.

"Sok nő örülne, ha egy évben akár csak egyszer csokorral lepné meg a párja, Várkonyi Andrea viszont nem panaszkodhat, rendre virággal kedveskedik neki férje, Mészáros Lőrinc" – szól a Blikk híre Várkonyi Andreáról és az ország leggazdagabb emberéről, a közpénz-milliárdos Mészáros Lőrincről. 

"A férjem rendkívül romantikus férfi, soha nem felejtené el a nagy napunkat, s meglepetésekkel készül. Így volt ez idén is”

 – nyilatkozta Várkonyi. „Minden hónapban annyi szál vörös rózsát kapok tőle, ahányadik hónapja házasok vagyunk. Megmondom őszintén, nagyon jólesik, hogy gondol rám."

Ez bizony azt jelenti, hogy most épp 24 szál rózsát kapott nemrég, ilyen férje biztosan sokan vágynak.

A cikk persze valószínűleg nem ezért született, hanem azért, hogy az egykori műsorvezető elmondhassa, milyen elképesztően jótékony ember a férje: "Az én férjemet bizonyos dolgokra nagyon könnyű rávenni, ezek egyike az adományozás. Úgyhogy odamentem mosolyogva, hogy mit szólna, ha valahogy támogatnánk az iskolákat" – mondta, majd elárulta, hogy egymilliárd forinttal támogatta Mészáros alapítványa a High-Tech Suli programot, ami a tanintézmények digitális lemaradását hivatott javítani.

Ez az egymilliárd forint nem akármi, de nem is minden: az a luxusjacht, amin a Mészáros család utazgatott idén nyáron, például épp huszonhétszer ennyibe került.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Elbocsátásba kezdett az Opera, sztrájkolót is kirúgtak

A szakszervezetek szerint az elbocsátások célja a megfélemlítés, az Opera vezetése bosszút áll olyan kollégákon, akik részt vettek a béremelést kiharcoló tavaszi sztrájkban. Hétfőn egyeztetésre várják Ókovács Szilveszter főigazgatót, és a felmondások visszavonására szólítják fel.