Na heló, röfik: Orbán Viktor Erdélyi útja álhír volt

  • narancs.hu
  • 2021.12.09 08:00

Fekete Lyuk

Politikusokkal is fog találkozni – ezt írta a román Mediafax hírügynökség. Havasi Bertalan szerint ez hírlapi kacsa.

Orbán Viktor szombaton a nagybányai Castel Transilvania szállodában disznóvágáson vesz részt. A négycsillagos szállodában tartandó vágáson több helyi politikus is részt vesz - írja a Mediafax hírügynökség információi alapján a hvg.hu.

A "na heló, röfik" megszólítást divatba hozó kormányfő azonban nemcsak a luxus-disznóvágáson vesz részt: Szatmárnémetibe is el fog látogatni, ahol az RMDSZ képviselőivel találkozik majd - írja a lap a Transindexre hivatkozva.

Az alábbi múltidéző videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk:

Frissítés: Havasi Bertalan kormányszóvivő a 24.hu kérdésére hírlapi kacsának minősítette a miniszterelnök erdélyi látogatásával kapcsolatos hírt. 

Közben a Transindex megkereste a Román Ökológiai Párt elnökét, aki cáfolta, hogy felvették volna a kapcsolatot Orbán Viktorral, és nem is küldtek neki meghívót semmilyen rendezvényükre.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk

"Orbán rendszere radikálisan ellenségelvű és megosztó"

  • Farkas Zsolt

"Az orbánizmus lényege az orbánizmus: vagy Orbán Viktor és jogállampárti magánhadserege, a Fidesz katonája vagy, zsoldosa, önkéntese, fanatikusa, szolgálója, kliense, rajongója (mintegy 2,5 millió szavazó Mo.-n), vagy ellensége, ellenzője, kritikusa, utálója, megvetője, vádlója vagy (legalább dupla annyi szavazóképes ember Mo.-n)."