Nem fogják kitalálni, kik akarják a gyerekek és a fiatalok jövőjét „egyedül” elvenni

  • narancs.hu
  • 2019. április 9.

Fekete Lyuk

Még szerencse, hogy „2010 óta minden lépés azt a célt szolgálja, hogy a fiatalok életképesebb tudással és szakmákkal lépjenek ki a munkaerőpiacra".

Íme a Fidesz legújabb pártközleménye, amit változtatás nélkül adunk közre:

„A gyerekek és a fiatalok jövőjét egyedül a bevándorláspárti szocialisták akarják elvenni. Ha rajtuk múlik, a fiatalokra egy olyan bevándorláspárti Európa vár, ahol hiába tanulnak és dolgoznak, a bevándorlók előbb kapnak majd meg mindent. A szocialisták már kormányzásuk alatt is elvették a fiatalok lehetőségeit, megduplázták a fiatalok munkanélküliségét, leépítették az oktatást, a szakképzést, kötelező tandíjat akartak bevezetni.

false

 

Fotó: Fortepan

 

2010 óta minden lépés azt a célt szolgálja, hogy a fiatalok életképesebb tudással és szakmákkal lépjenek ki a munkaerőpiacra. Ma 600 milliárddal többet költünk oktatásra, mint a szocialisták. Országszerte zajlanak az iskola-, a szakképzés- és egyetemfejlesztések. A gyerekek iskoláztatását ma ingyenes tankönyvvel és ingyenes étkeztetéssel is segítjük. A magyar fiatalok ma ingyenes nyelvvizsgával és hamarosan külföldi nyelvtanulási lehetőséggel is élhetnek, és az iskolapad után biztos munkára, növekvő bérekre, biztonságra, otthonteremtési és családalapítási támogatásokra számíthatnak".

Figyelmébe ajánljuk