Bayer Zsolt szerint kizárólag kampánycélok miatt vizsgálják rendre Tiborcz és az Elios ügyeit

  • CD
  • 2019. április 10.

Fekete Lyuk

Mert mi másért egyébként?!

Bayer Zsolt nagy lelkesen most épp Orbán Viktor vejét védi be lehetőségeihez mérten, és választási kampányok részeként értelmezi az Elios-ügyben enyhén szólva érintett Tiborcz István gazdasági és egyéb jelenlétét a NER-ben.

Mint mindig, Bayer ezúttal is kizárja a realitást.

"Micsoda véletlenek vannak! Valamiért mindig kampányok idején kerül elő Tiborcz és az Elios."

A Fidesz publicistája egész cikket szentelt a Magyar Nemzetben (amit biztos, ami biztos alapon, hogy a befogadó készséget mutatók széles köréhez eljusson, a Hír TV weboldala teljes terjedelmében átvett) annak igazolására, hogy márpedig Tiborcz tiszta és becsületes, mint egy ma született bárány, csakhogy ez a csúnya média, annak is a liberális fertőt képező része, bizony rendre csúnyán besározza szegényt. És akkor ott van még az OLAF, meg az Európai Unió en bloc.

Bayer példák sorát hozza, az aktuális Tiborczot érintő Elios-fejleményeken túl előcitálja elmélete igazolásául a 2018-as, 2014-es, 2011 és 2015 között híreket, melyek szerinte mind-mind kizárólag kampánycélokat szolgáltak.

"Most pedig ismét nyakunkon az EP-választási kampány..." Az Eliosnál pedig újabb vizsgálat indul, hát, mi másért, ha nem kampánycéllal – véli a fideszes megmondó.

"Annyira elkeserítően unalmas, ostoba, átlátszó, primitív, és ugyanakkor felháborító ez az egész. Persze, így van ez máshol is."

Bayer Tiborczot Trump főbírójelöltjével, Brett Kavanaugh-val említi egy lapon, na, meg magával Trumppal.

És felteszi a kérdést, vajon meddig tűrhetik mindezt. Na, vajon meddig?

Figyelmébe ajánljuk