Egy bajai roma vezető azzal riogatja a helyieket, hogy migránsok késelik meg őket, megerőszakolják a gyerekeiket, ha nem a Fideszre szavaznak

  • CD
  • 2019. április 9.

Fekete Lyuk

"Fogj meg legalább három embert, és vidd magaddal szavazni a Fideszre."

Horváth Szilveszter, Bács-Kiskun Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzatának elnöke Facebook-oldalán osztott meg egy videót, melyen beszédet mond, amit még a hétvégén tartott egy szabadszállási kampányrendezvényen – írja a 444.hu.

A felvétel nem kiszivárgott.

Horváth Szilveszter maga rakta ki a videót.

Szilveszter Horváth

Szabadszállási kampány nyitó rendezvényen!

A felvételen Horváth többek közt arról beszél, hogy azért sem ártana május 26-án a Fideszre szavazni, mert ha az ember nem akarja, hogy megkéseljék, ha esetleg nem ad cigarettát egy utcájába tévedő migránsnak, akkor bizony a kormánypártra kell voksolni.

„Nekünk cigányoknak vannak hagyományaink, kultúránk, nyelvünk, kereszténységünk, amit el akarnak venni idegen hatalmak, akik be akarnak engedni az országba migránsokat. Ezeknek a migránsoknak 90 százaléka terrorista, a terroristák tudjátok, hogy mit csinálnak. Van egy miniszterelnökünk, aki ettől minket megvéd. A neve Orbán Viktor.”

A roma vezető ezt követően komolyabb érveit is kifejtette. Szerinte senki se szeretné, ha a családjának félelemben kellene élnie, márpedig a migránskultúra megengedi, hogy ha nem adsz cigit az utcán, akkor késsel vegyék el tőled. Horváth állítása szerint az ő törvényük ezt nem bünteti, ahogy azt sem, hogy "megerőszakolják a gyerekeinket", akár tízen is.

A roma vezető szerint ezt senki sem akarná, ezért is arra kért mindenkit, hogy legalább három embert fogjon meg május 26-án, és húzza be a Fidesz-KDNP mellé az ikszet az EP-választáson. Horváth szerint nem csak a Fidesznek segítünk ezzel, de a saját családunknak is.

A helyi roma vezető beszédét, mint ahogy az a videóban is hallható, taps és szabályos ováció követte.

Figyelmébe ajánljuk