Nem nagyon sikerült bocsánatot kérnie a TV2-nek Juhász Pétertől

  • narancs.hu
  • 2023. május 28.

Fekete Lyuk

Csak az ítélet egy része lett elhadarva. Tizenhat pontban kellett volna bocsánatot kérni.

„Vicces próbálkozás a TV2-től, úgy csinálnak, mintha teljesíteni akarnák a bíróság ítéletét” – írja Juhász Pétera Facebookon. Az ellenzéki politikus emlékeztet: „Ahogy már értesülhettél róla, ismét jogerősen megbüntették a végrehajtás szabotálásáért a TV2-t félmillió forintra. Úgy tűnik, hogy ezen felbuzdulva eljutottak odáig, hogy valamit kellene csinálni alibiből. Ezért a Tények este adásban felolvastak 40 másodpercet az ítélet rendelkező részéből. Gondolom majd erre fogják fognia bíróságon, hogy ők jóhiszeműen jártak el.”

A TV2-t július 2-án írásban kötelezte a bíróság, hogy tizenöt napont belül kérjenek bocsánatot Juhász Pétertől, és olvassák be adásban az ítélet rendelkező részét, ebből csak egy rövid részletet sikerült elmondani Andor Éva hírolvasónak.

Juhász Péter szerint a TV2-nél „egy elnyomó rendszer talpnyalói dolgoznak ott, és akiknek a vezetőik rendre hazudnak és nem tartják be a törvényeket.” A csatorna korábban azzal védekezett, hogy azért nem közölnek részletes helyreigazítást, mert túl hosszú lenne és nem fér bele a műsoridőbe. A TV2-nek korábban Donáth Annától is bocsánatot kellett kérnie.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk