Pár hónap csúszással bocsánatot kért a TV2 Donáth Annától

  • narancs.hu
  • 2023. május 2.

Belpol

A Momentum politikusa végrehajtókat küldött a csatornára, hogy teljesítsék a bírósági ítéletet.

Május 1-én, hétfőn este, a Tények 44. percében Andor Éva felolvasott egy közleményt, amelyben bocsánatot kért a TV2 Donáth Annától, a Momentum politikusától, miszerint valótlanul híresztelték, hogy szexuálisan zaklatott egy fiatalkorú lánytírja a Média1.

A felolvasott közleményben az állt, hogy valótlanságot közöltek és megsértették Donáth jó hírnévhez fűződő személyiségi jogát, a jogsértést pedig a bíróság is megállapította és bocsánatkérésre, továbbá a jogsértő tartalom eltávolítására és sérelemdíj megfizetésére kötelezte a csatornát.

A TV2 csak azután közölte a bocsánatkérést, mint arról lapunk is beszámolt, hogy már bírósági végrehajtót is kirendeltek a céghez, mert nem voltak hajlandóak teljesíteni a még 2022-ben jogerőssé vált bírósági ítéletet.

Donáth Anna február végén már végrehajtókat küldött a TV2-re és a Mediaworksre, mert nem hajtották végre a bírósági ítéletet a kiszabott határidőn belül. Bejegyzésében a politikus akkor azt írta,

túlságosan elkényelmesedtek a rendszer kiszolgálói ebben az országban, és azt hiszik, hogy sérthetetlenek",

illetve hogy "a Momentum tesz azért, hogy ne érezzék biztonságban magukat azok, akik törvényt sértenek".

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk