Puzsér: „Budapest a legfőbb vesztes, visszatérek a kulturális térbe”

  • narancs.hu
  • 2019. október 14.

Fekete Lyuk

Nem lesz egy nem működő demokrácia biodíszlete.

Puzsér Róbert tegnap már röviden kifejtette a véleményét a 2019-es önkormányzati választásokról, most egy hosszabb Facebook-bejegyzésben foglalt állást.

Puzsér totálisan kiakadt: győztek a szekták

Annak örült volna, ha a szocialista pártmaffia ma megsemmisül. A redvás szendvics és a gennyes hús között lehetett dilemmázni - ezt találta mondani Puzsér Róbert az önkormányzati választás eredményt értékelő sajtótájékoztatóján. Szerinte a NER nyert még 10 évet, de túlélt a balliberális network is, egész Budapesten. Szerinte polgárháború határozza majd meg a következő évtizedet.

„A tegnapi főpolgármester-választás legfőbb vesztese Budapest. Egy hetvenes évekből itt ragadt városkoncepció vetélkedett egy alakváltó political animal szemérmetlen hazugságaival. Az alkalmatlan, romlott és hazug szocialista network vetélkedett a nem kevésbé romlott és hazug, arrogáns, képmutató, zsarnoki hajlamú illiberális rezsimmel. A két őrjöngő szekta újra felosztja az országot, a népi-urbánus konfliktus lemeze újra a lejátszón, a polgárháború lángjai újra magasra csapnak" – írja, majd bekezdéseken át sorolja, mi minden bántja.

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?