„Melegen nem ajánljuk” – Összekapott Puzsér és a Csíki Sör a kóla-ügy miatt

  • B.P.M
  • 2019. augusztus 15.

Fekete Lyuk

Majd a PestiSrácok a társaság segítségére sietett. Szép sztori!

Már lassan két hete tart a Coca-Cola-gate, ugyanis a multinacionális társaság a Sziget Fesztivált megelőzően olyan plakátokat tett közzé Budapest utcáin, amelyen meleg és leszbikus párok láthatók. Több se kellett a kormányhű PestiSrácoknak (PS), egyből a „homoszexuális-lobbit” látták felsejleni a háttérben, Boldog István fideszes országgyűlési képviselő pedig egyenesen bojkotott hirdetett a vállalat ellen.

Az ügy odáig fajult, hogy a Coca-Cola meghátrált, és lecserélték a hirdetéseiket – bár ők azt kommunikálták, hogy amúgy is ezt tervezték –, a PS és Boldog pedig csapdosták a térdüket örömükben. (Előtte még a blog egyik publicistája azt írta, ahogyan melegeket sem, úgy kerekesszékes embereket sem szeretne plakátokon látni.)

Az ügy azonban itt még nem ért véget: a mindig tettre kész Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt és kritikus, a tegnap közzétett egy képet, amin a Csíki Sör Manufaktúra látható, illetve két csókolózó férfi.

Puzsér ezt nyilván provokatív jelleggel tette, hiszen a Csíki Sör egy, a Fidesszel és a magyar kormánnyal jó kapcsolatot ápoló társaság: mint ismeretes pár éve védjegy vitába keveredett a Heinekennel, aminek lezárásához Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, valamint Lázár János korábbi kancellária miniszter közbenjárása is kellett.

Nem kellett sokat várni a válaszra, a Csíki először ezt posztolta:

false

 

Majd később egy Wass Albert idézettel kedveskedett:

false

 

Persze, a PS sem maradhatott ki a buliból, és a Csíki Sör megtámogatására sietett.

Figyelmébe ajánljuk