Rogán Cili és az Inspiráló Nők Estje

  • narancs.hu
  • 2019. március 22.

Fekete Lyuk

Olyan fotókról áradozik a haveri média, hogy a hal adja a másikat.

"Rogán Cecília lehengerelte a tömeget" - kezdi a FemCafe a beszámolóját a csütörtökön tartott Várkert Bazári rendezvényéről, amikor is az Inspiráló Nők Estje elnevezésű programot igyekszik a nagyérdemű elé tárni.

Minden túlzás nélkül elmondható, hogy a cikk szerzője kihozta a maximumot a vörös szőnyeges pózolást elemző kommentár műfajából.

A fő attrakciónak természetesen Rogán Cecíliát és Sarka Katát szánták, ez persze nem is meglepő, hiszen tavalyelőtt a portál Sarka volt üzlettársa és jelenlegi élettársa Bessenyei István kezében landolt. (Akinek a neve egyébként Rogán helikopterezésénél is előkerült.)

"Rogán Cecíliára is igaz az, hogy ha megjelenésről van szó, nem tud mellényúlni" - kezdik, sőt folytatják:

"A ragyogó ruha megmutatta hibátlan alakját, de nem csak ez a csodás kreáció tette tökéletessé az összképet. Cecília gyönyörű arca és egész este sugárzó mosolya lehengerelte a vendégeket."

A jelenséget pedig bőségesen illusztrálják is: Cecília ugyanis fél halászlényi rózsaszínben és babakékben csillámló halpikkelyt öltött magára, amely nyilván már a víz világnapjára való felkészülését is idézi.

Nagy szerencsére azonban nem egyedül érkezett, és bár a ruha párját nyilván mindenki örömmel látta volna férjén, de helyette Sarka Katának jutott ki az ömlengésből:

"Cili legjobb barátnőjével, Sarka Katával érkezett a gálára. Belépőjük fantasztikusra sikerült, a vörös szőnyegen a fotósok nem győzték kattintgatni a kamerájukat. Nem meglepő ez sem, hiszen ha két ilyen inspiráló nő megjelenik valahol, ott szem nem marad szárazon."

Csak úgy ragyogott! Rogán Cecília tündökölt a Femcafe Gálán - Fotók

Csak úgy ragyogott! Rogán Cecília tündökölt a Femcafe Gálán - Fotók

A ragyogó ruha megmutatta hibátlan alakját, de nem csak ez a csodás kreáció tette tökéletessé az összképet. Cecília gyönyörű arca és egész este sugárzó mosolya lehengerelte a vendégeket.

Neked ajánljuk