Rómában fotózták le Orbán Viktort és családját

  • narancs.hu
  • 2021. augusztus 27.

Fekete Lyuk

Miniszterelnök-észlelés az olasz főváros egy éttermének teraszán.

Rómában vakációzik az Orbán család, legalábbis a 444.hu egy olvasója szerint, aki fényképet is készített az egyik étterem teraszán ücsörgő famíliáról. A képen látszik, hogy Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó és a fia, Orbán Gáspár is vele volt az asztalnál, de az olvasói beszámoló szerint az egyik lányuk (vélhetően a legkisebb) is ott volt.

A lap hozzáteszi, hogy mostmár jó ideje nem lehet hivatalos információt tudni arról, hogy a miniszterelnök mikor és hol tölti a szabadságát. Szerintük viszont a  fotó azt megmagyarázza, hogy mostanában miért Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes írja alá a kormányhatározatokat, és hogy miért csak Szijjártó Péter fogadta Szergej Lavrov orosz külügyminisztert Budapesten.

Frissítés: Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-vel közölte: Orbán Viktor pénteken hivatalos programra érkezett Rómába. A kormányfő a katolikus törvényhozók 12. alkalommal megrendezett éves találkozóján vesz részt, amelyet minden esztendőben Rómában és az olasz főváros közelében fekvő Frascatiban tartanak meg - írta Havasi .

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk