Egy ikonikus fotó: Gulyás Gergely John Travoltával pózolt

  • narancs.hu
  • 2021. augusztus 26.

Fekete Lyuk

Ez van olyan jó, mint a Tarlós-Bruce Willis duó vagy az Orbán-De Niro-Orbán-lányok kompozíció.

Hatalmon lévő politikusaink szeretnek hollywoodi híressésségek társaságában fotózkodni. Nem feledhetjük a műfaj olyan gyöngyszemeit, mint Tarlós "főpolgármester" István és Bruce "Die Hard" Willis akciófilmbe illő találkozását, de hasonlóképpen emlékezetes, amikot az étterempromóció céljából átmenetileg hazánkban állomásozott Robert De Niro Orbán Viktorral és a miniszterelnök leánygyermekeivel pózolt egy közös fotó erejég.

Tarlós és Orbán közt a kapcsolat egyértelmű, és már meg is van a legrövidebb út Bruce és Bob között is: hát, persze, mindketten szerepeltek már Tarantino-filmben!

És akkor jöjjön az örömteli bejelentés: ezúttal a Miniszterelnökséget vezető miniszternek sikerült a Tarantino-univerzum egyik legendás alakjával közös fotót készíteni, és ennek Gulyás Gergely úgy megörült, hogy posztolta is a kérdéses képet. A fotón rajta és Travoltán kívül a színész nálunk forgató lánya és Káel Csaba filmügyi kormánybiztos látható.

Travolta apuka egyébként lányát, Ella Bleu-t látogatja épp Budapesten, aki a Nemzeti Filmintézet 180 millió forintos támogatávásal készülő Get Lost című filmet forgatja hazánkban.

Azt nem tudni, a nagy Tarantino-sztárok közül ki fog legközelebb a kormánypárt tagjaival fotózkodni, de izgatottan várjuk a fejleményeket.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk