Tombolt az ózdi fideszes képviselő az önkormányzat ülésen: „Molotov-koktélt dobok az irodájára, és akkor valami talán majd történik”

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. szept. 28., 10:58
kommentek
4
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Tóth Pál idegállapotba került.

Élő közvetítés készült arról, ahogy Tóth Pál az ózdi Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője számon kéri a helyi a Városüzemeltetési Intézmény igazgatóját. A Janiczák Dávid polgármester által közzétett videón vagy a 3600.hu beszámolója szerint egyértelmű, Tóth annyira zokon vette, amiért egy korábbi levelére nem kapott választ, hogy rendesen idegállapotba került.

„A másik, a csúnya megoldás meg az, hogy Molotov-koktélt dobok az irodájára, és akkor valami talán majd történik” – fenyegetőzött Tóth magából kikelve.

Janiczak Dávid

"Tóth Pál az ózdi Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője annyira felháborodott azon, hogy a Városüzemeltetési Intézmény igazgatójától még nem kapott választ a levelére, hogy csütörtökön élő adásban...

Janiczak Dávid Facebook-oldalán emlékeztetett, hogy a terrorcselekménnyel való fenyegetés büntetőjogi kategória. A polgármester szerint az ózdi ülésteremben ilyen és ehhez hasonló korábban sem hangzott még el soha.

Míg a helyi lap szerint az intézményvezető válaszában kérte Tóth Pál képviselőt, hogy a testi épségét lehetőség szerint ne veszélyeztesse, majd kifejtette, hogy tudomása szerint telefonon kapott választ a műszaki vezetőtől. Viszont őt magát kéréseivel Tóth állítólag még egyszer sem kereste, a Városüzemeltetési Intézmény vezetője azt kérte a fideszes képviselőtől, a továbbiakban hasonló esetekben közvetlenül hozzá forduljon.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. szept. 28., 10:58
kommentek
4
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4
  naki
  2018. október 03., szerda 07:36
  mocskos Fidesz
 2. 3
  rworse
  2018. szeptember 28., péntek 14:56
  " A polgármester szerint az ózdi ülésteremben ilyen és ehhez hasonló korábban sem hangzott még el soha."

  Mert korábban szélsőjobbikos polgármester se volt soha.
 3. 2
  Motyó
  2018. szeptember 28., péntek 13:09
  Amikor a minisztériumok nem válaszolnak? Akartok savat a pofátokba? Kérdezte egy idősebb fidis aktivista a diáktüntetőktől.
 4. 1
  csulla
  2018. szeptember 28., péntek 11:37
  Aztán jön a könyv égetés!

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk