Tüttő Kata reagált a tengeri lovaglását övező indulatokra

  • narancs.hu
  • 2021. augusztus 5.

Fekete Lyuk

Mint emlékezetes, az MSZP-s főpolgármester-helyettes nemrég lóháton emelkedett ki a tengerből.

„Az álmok foltos indián lovát láthatjuk, és egy MSZP-s politikust” – írtuk nemrégiben annak kapcsán, hogy Tüttő Kata az Instagramon tárta követői elé az említett folyamatot.Vagyis kilovagolt a tengerből. Gyanúnk, mely szerint az öndefiníciója szerint „főpolgármester-helyettes, amatőr természetbúvár, anya, EU Régiók Bizottsága“ mindezt nyaralás gyanánt követte el, azóta bizonyságot nyert, ám arról továbbra sem tudunk többet, hogy a ló is nyaralt-e - mi úgy tippeltük, nem, csupán a munkáját végezte.

Tüttő Kata most a 168 órának adott villaminterjújában beszélt az ominózus tengeri kilovaglásról. Az MSZP-s főpolgármester-helyettes azt mondta, ez egy több órás, csoportos szolgáltatás, az ára 80 euró, és nem közpénzből ment nyaralni. Hozzátette: 

„Nem gondolom, hogy az emberek zöme ezt problémásnak tartaná. Azonban az állami propaganda gépezet igenis botrányt akar belőle csinálni. És miért? Mivel most veszítette el a kormány a 77 milliárd forintos norvég alapot, veszélyben van a helyreállítási és újjáépítési alap, valamint kiderült, hogy újságírókat hallgatnak le. És akkor az a szenzáció, hogy én a magán nyaralásomon, nem közpénzből, hanem a magán jövedelmemből, elmentem egy lovaglásra, egy turistáknak kínált szolgáltatásra.”

A politikus azóta törölte a videót. Azt is elmondta, miért:

"Ennek egyetlen oka van, mégpedig az, hogy megjelentek a kommentelők, akik nagyon gyorsan átlépték azt a határt, amit még elviselek.  Az én Instagramomat követi a fiam, követik az osztálytársai. És finoman szólva, elég sok tizennyolcas karikás tartalom jelent meg. Itt nem csak a szexuális utalásokra célzok, – habár volt az is –, hanem arra, hogy a kommentelők egy része nem csupán az én, de gyermekeim halálát is kívánta. Ezért kellett levenni. Valamint nem kívántam azzal tölteni a szabadságomat, hogy a saját oldalamat moderálom, a különböző szexuális utalásokat és a Hogyan ölnélek meg típusú kommenteket törölgetve.”

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk