Vagyonnyilatkozat-tételi eljárást kezdeményez Gyurcsány ellen a Fidesz

  • narancs.hu
  • 2020. február 10.

Fekete Lyuk

A DK elnöke az elmúlt négy évben kétmilliárd forint osztalékot vett ki cégéből, de nem költötte el az egészet.

"Gyurcsány Ferenc továbbra sem tisztázta zavaros vagyonnyilatkozatát". Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója erről értekezett keddi sajtótájékoztatóján, mert a Fidesz szerint "valami nagyon nem stimmel a DK elnökének pénzügyei körül."

Hollik bejelentette, hogy a Fidesz vagyonnyilatkozat-tételi eljárást kezdeményez a DK elnöke ellen, "aki körül ki-be röpködnek milliárdok és százmilliók"

Hollik István szerint tisztázni kell, hogy mire költötte Gyurcsány az elmúlt 4 évben a cégéből felvett 2 milliárdos osztalékot, ugyanis vagyonnyilatkozata szerint "messze nem költött el ennyit, a különbözet viszont nem jelenik meg a vagyonnyilatkozatában".

Vagyis a Fidesz ezúttal nem azért vizsgálódna, mert nem tudni, honnan van (ezúttal) Gyurcsány pénze, hanem az érdekli a pártot, hová lett.

Valamiért míg Gyurcsány Ferenc forintjai különös érdeklődésre adnak okot a nagyobbik kormánypárton belül, addig az már senkit sem érdekel, Hollik érdeklődését sem keltette fel, így továbbra sem világos, Rogán Antalnak mégis honnan van, vagy hogy egy klasszikust idézzünk, "mibű" lett 809 millió forintja.

A Fidesz-KDNP vagyonnyilatkozat-tételi eljárást kezdeményez Gyurcsány ellen

Vagyonnyilatkozat-tételi eljárást kezdeményez Gyurcsány Ferenc ellen a Fidesz-KDNP, mert a kormánypártok szerint tisztázni kell, hogy "ki-be röpködnek milliárdok és százmilliók" a DK elnöke körül - közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Figyelmébe ajánljuk