Várkonyi Bryan Adams felcsúti gázsijáról: Az ajándék árát nem illik firtatni

  • narancs.hu
  • 2023. december 21.

Fekete Lyuk

A kanadai zenész szerint a Mészáros Csoport a legnagyobb magyar magánvállalat, ezért érthető, ha más léptékű a buli a megszokottnál.

A Neoton Família és a Hooligans mellett a kanadai Bryan Adams és meglepetés bulit adott a Mészáros Csoport karácsonyi buliján a felcsúti Puskás Akadémia Sport- és Rendezvényközpontjában. Szerencsére mivel a NER elitje már nem érzi fontosnak a hallgatást, Mészáros felesége, Várkonyi Andrea nyilatkozott is a Blikknek.

“Tegnap egy céges buli volt, ám mivel a Mészáros Csoport Magyarország legnagyobb magánvállalata, így a céges karácsonyi rendezvény egy kicsit más léptékű a megszokottnál. Ilyenkor »szűk körben«, 1500 meghívott vesz részt és közel 200 díjazott van. Ez az este nálunk is arról szól, hogy a tulajdonos megköszönhesse a munkavállalók egész éves teljesítményét és honorálja az eredményeket. Ennek része a meglepetés fellépő is, aki idén a Neoton Família és a Hooligans mellett Bryan Adams volt, aki valóban egy végtelenül kedves és közvetlen ember. Kilétét egészen jól sikerült eltitkolnunk, hiszen még a műsorvezetők, Ördög Nóra és Stohl András is csak a kanadai énekes fellépése előtt tíz perccel tudták meg, kit fognak felkonferálni”

– mondta.

A lap próbálta megtudni, mennyibe került ez a fellépés, de Várkonyi ebben már szemérmesebb volt: „Karácsonyi rendezvényről lévén szó, az ajándék árát nem illik firtatni.”

Nem ez volt persze az első hasonló, hiszen az ország leggazdagabb gázszerelője és az egykori műsorvezető esküvőjén például Rod Stewart lépett fel, a cég karácsonyi buliján pedig Enrique Iglesias.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk