27 milliós kölcsönnel indult Orbán Ráhel bababoltja

  • narancs.hu
  • 2022. május 31.

Gazdaság

Az éves beszámolóból nem derül ki, melyik cég volt a hitelező.

Ahogy sok más induló cég, úgy Orbán Ráhel bababoltja is veszteséggel és egy nagyobb kölcsönnel kezdte meg működését. A cég most leadott éves beszámolója szerint az ODU Store Kft. 1,7 millió forintos veszteséget ért el a nyitás utáni első hónapokban – írja a hvg.hu.

A miniszterelnök lányának cégét viszont még tavaly júniusban alapították, s ezután is költöttek pénzt az indulásra, viszont a bolt csak néhány héttel ezelőtt nyílt meg, miután Orbán Ráhelék hazaköltöztek Marbelláról. Az üzlet webshopja egyébként már korábban is üzemelt, valószínűleg onnan volt a kevés, mindössze 233 ezer forint bevétel, ami mellett 2021-ben közel kétmillió forintot költöttek el.

A tavalyi évre vonatkozó beszámolóból viszint az is kiderül, hogy

a vállalat 27 millió forint kölcsönt kapott.

Azt azonban nem részletezték, hogy melyik cég volt a hitelező.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk