Az Auchan és a Tesco is nyitva lesz december 24-én

  • narancs.hu
  • 2023. december 11.

Gazdaság

Délig várják majd a vásárlókat.

Az Auchan és a Tesco sem áll be a sorba, így az Aldi után szintén bejelentették, hogy

a vásárlói igényeket és az ilyenkor megszokott nyitvatartást figyelembe véve december 24-én délig nyitva tartja áruházait

– áll a két cég közleményében.

Eddig sorra jelentették be az üzletek, hogy zárva tartják boltjaikat december 24-én az ünnep jegyében. Legelsőként a Lidl jelentette be, egyetértésben a CÖF és az egyenlo.hu kezdeményezésével a karácsonyi boltzárat, majd ehhez csatlakozott a Mountex, a Jysk, a Libri, a Penny és bizonyos Spar üzletek is. Ám múlt hét pénteken az Aldi délig tartó nyitvatartásról számolt be, ehhez csatlakozott az Auchan is. Az Auchan azt közölte,

kereskedőként azt tartják legfontosabbnak, hogy az ünnep előtti órákban is megadják a vásárlóknak a lehetőséget, hogy beszerezhessék, ami még hiányzik a háztartásukból karácsonyra.

Az Auchan áruházak december 24-én a szokásos rend szerint áruháztól függően reggel 6-kor vagy 7-kor nyitnak, és egységesen délben zárnak be.

A Tescok december 23-án hosszított nyitvatartással várjak a vásárlókat.

"Mindezen túlmenően bérleti szerződéseink is köteleznek bennünket a nyitvatartásra; a saját tulajdonú ingatlanjainkban pedig, amelyekben a nagyobb hipermarketek mellett üzletsort is üzemeltetünk, felelősséggel tartozunk a több száz, jellemzően kis- és középvállalkozó bérlőnk iránt, akik alappal számítanak arra, hogy a Tesco áruház nyitva tart és működik" – fogalmaztak.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk