Eladja Andrássy úti palotáját Gattyán György

  • narancs.hu
  • 2024. április 18.

Gazdaság

Milliárdokat ér az épület.

Árulják a budapesti Andrássy út egyik legfényűzőbb ingatlanát, ahol két teljes évig sem működő Il Bacio di Stile luxusáruház található – tudta meg az Index.

Gattyán György milliárdos üzletember cégcsoportjának vállalkozása 2015 nyarán zárta be a kapuit, és hiába pletykáltak sokat az újranyitásról, már hivatalos, hogy Budapestnek egyelőre nem lesz újra luxusáruháza.

2013-ban az Il Bacio olyan magasra tette a lécet a hazai luxusszektorban, hogy azt azóta sem közelítette meg más. Az elmúlt években luxuspartikat, könyvbemutatót és divatrendezvényeket is tartottak itt.

Az értékesítéssel megbízott Barnes nemzetközi ingatlaniroda nem szeretett volna információkat megosztani az irányárral kapcsolatban. A lap 20 milliárd forintra becsüli az összeget.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk