Megállapodott az RTL Magyarország a NER-es 4iG-vel

  • narancs.hu
  • 2024. augusztus 13.

Gazdaság

Üzlet.

Stratégiai megállapodást kötött az RTL Magyarország a 4iG Csoporttal. A hírt a tévétársaság jelentette be – írja a Telex

Az egyezség szerint 2025. január 1-től a 4iG és leányvállalatai a magyar piacon egyedüli szolgáltatóként értékesíthetik az RTL Magyarország streamingszolgáltatását, az RTL+-t.

A Vodafone Magyarország és a DIGI ügyfelei előfizetésük részeként, egyetlen televíziós platformról érhetik el az RTL+ teljes kínálatát, így az UEFA Bajnokok Ligájának 192, magyar kommentárral közvetített mérkőzését, az RTL saját gyártású sorozatainak és realityműsorainak új és régi évadait.

A szerződés rendelkezik az RTL Magyarország 12 csatornás portfóliójának terjesztéséről, a decemberben indult 4 új, második generációs csatornáról is. A 4iG Csoport minden ügyfele eléri az RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, RTL GOLD, RTL OTTHON, Film+, Sorozat+, Cool TV, Muzsika TV, Kölyökklub, Moziklub, Sorozatklub tévécsatornákat, attól függően, milyen csomagot választ.

Az RTL továbbra is elérhető lesz a szabadon fogható mindigTV-szolgáltatásban.

A 444 emlékeztet, a megállapodás ahhoz képest meglepő, hogy egy piacról élő, független tévétársaság kötötte a magát magáncégként meghatározó, valójában a kormány szuperprojektjének számító vállalattal.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk