Rogán bizalmasai kaptak kulcsszerepet a Vodafone-ban

  • narancs.hu
  • 2023. február 14.

Gazdaság

A miniszter kabinetfőnöke is az igazgatóság tagja.

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter bizalmasai szereztek kulcspozíciókat a Vodefone Magyarországban – írja a 24.hu cégadatok alapján. 

A magyar állam nemrégiben 49 százalékos részesedést szerzett a távközlési vállalatban, 51 százalékos tulajdonos pedig közvetetten a 4iG Nyrt. lett. A társaság öttagú igazgatóságát február 9-én jegyezték be, amiben helyet kapott Nagy Ádám, Rogán kabinetfőnöke.

Szintén igazgatósági tag Guller Zoltán, akit Rogán Antal tavaly nevezett ki egységes, átlátható és struktúrált kormányzati informatika és e-közigazgatás működtetéséért, fejlesztéséért felelős miniszteri biztosnak, illetve Guller a Magyar Turisztikai Ügynökség igazgatósági elöke, de a Szerencsejáték Zrt. felügyelőbizottságának tagja is. 

A Vodefone felvásárlásával a közelmúltban foglalkozott részletesen a Magyar Narancs. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk

Dobosviccek

„Srácok, van kedvetek meghallgatni a szerzeményeimet?”, szól az egyik legelcsépeltebb dobosvicc csattanója. A közvélekedés szerint a dobosok tipikusan háttérbe húzódó, nem túl izgalmas figurák, de ahogy Dave Grohl, Phil Collins, Don Henley vagy akár Szikora Róbert példája mutatja, megfelelő tehetséggel és szorgalommal belőlük is lehetnek nagy sztárok. Az elmúlt hetekben két neves angol zenekar dobosa is szólóalbumot jelentetett meg – mindkét lemezre érdemes időt szakítani.

Hordta a jelet

  • - minek -

Mátyás Attila számos zenekaron és zenei korszakon átívelő, lassan négy évtizedes pályafutásában különleges epizód a rövid ideig létező Agnus Dei (Isten báránya) zenekar.