Rogán bizalmasai kaptak kulcsszerepet a Vodafone-ban

  • narancs.hu
  • 2023. február 14.

Gazdaság

A miniszter kabinetfőnöke is az igazgatóság tagja.

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter bizalmasai szereztek kulcspozíciókat a Vodefone Magyarországban – írja a 24.hu cégadatok alapján. 

A magyar állam nemrégiben 49 százalékos részesedést szerzett a távközlési vállalatban, 51 százalékos tulajdonos pedig közvetetten a 4iG Nyrt. lett. A társaság öttagú igazgatóságát február 9-én jegyezték be, amiben helyet kapott Nagy Ádám, Rogán kabinetfőnöke.

Szintén igazgatósági tag Guller Zoltán, akit Rogán Antal tavaly nevezett ki egységes, átlátható és struktúrált kormányzati informatika és e-közigazgatás működtetéséért, fejlesztéséért felelős miniszteri biztosnak, illetve Guller a Magyar Turisztikai Ügynökség igazgatósági elöke, de a Szerencsejáték Zrt. felügyelőbizottságának tagja is. 

A Vodefone felvásárlásával a közelmúltban foglalkozott részletesen a Magyar Narancs. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk