Tiborcz István megvette a Gellért Szállót

  • narancs.hu
  • 2022. december 9.

Gazdaság

A BDPST Group megállapodást kötött az Indoktek csoporttal a szálloda megvételéről.

A Portfolio cikke szerint a miniszterelnök veje, Tibocz István megveszi a Gellért Szállót. A BDPST Zrt. ötcsillagos szállodát alakít majd a több mint 100 éve megnyitott, de immár egy éve zárva tartó hotelből. A december 9-én aláírt tulajdonrész-vásárlási megállapodás értelmében a tranzakciós folyamat zárását követően a szálloda a BDPST Group érdekeltségébe fog kerülni, ott 139-150 vendégszobát és lakosztályt alakítanak ki. A műemléki védettséget élvező épület teljes utolsó nagyobb felújítását 50 évvel ezelőtt végezték.

A szálloda korábbi üzemeltetője, a Danubius Hotels három éve között megállapodást a magyar ingatlan-befektető Indotek Csoporttal a Gellért szálloda eladásáról.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk