Megbolondult a szóvivő

  • narancs.hu
  • 2014. január 26.

Hírnarancs

Orbán levelet kapott, Vona a Hyde Parkban futott, Hoppálnak annyi.

Hiába aggódtunk annyit Hoppál Péter Fidesz-szóvivőért itt, itt vagy itt, ő már nettó megbolondult. Ráadásul csúnya őrülési jelenetet produkált, melynek során folyamatosan egy nevet emlegetett. Fogadjunk, hogy kitalálják, hogy kiét! Önök nyertek, Gyurcsány Ferencét. Az MTI ugyan nem látta, hogy kényszerzubbonyban, habzó szájjal vitték volna el, de a többiről pontosan beszámol, amikor a Népszabadság szerint azzal kénytelen megtölteni a hírét, hogy gyurcsányferencgyurcsányferencgyurcsányferenc… és még ezerszer ferenc.

false

 

Fotó: MTI – Kovács Attila

 

A levelezési szokásairól méltán közismert Orbán Viktor ezúttal nem feladóként, hanem címzettként van jelen a mai nap krónikájában, a neves jobboldali veterán, régi barátja, John Lukacs fordult hozzá, hogy a tapasztalatai szerint jobb vigyázni a ruszkikkal, s nem túl helyes beengedni őket a házadba/hazádba, mert olyan maradós fajták .

De Lukacs sem érti és senki sem érti, szó sincs itt környezeti kockázatokról, szó sincs itt magyar atomról, egy zsák pénzről van szó, amit Putyin odaad Orbánnak, aki azt csinál vele, amit nem szégyell, majd az utána jövők visszafizetik valahogy, különben eltörik a lábukat.

Szerencsére az ellenzék sem rest, Vona Gábor lefutotta a londoni maratont, aminek – mint rendesen – most is a Hyde Parkban volt a befutója. Szerencsére vele volt Pörzse Sándor is, de egyes megfigyelők szerint a Hyde Park közönsége edzve van a hülyeségeket beszélő hordószónokokhoz, bár az igazi ínyencek csettintettek egyet a magyar vendégjáték végeztével.

Végül az MSZP is kitett magáért, maratoni Mesterházy-beszéddel megkoronázott nagygyűlést tartottak kedvenc sportcsarnokukban, ahol megjelent annak rendje és módja szerint az Összefogás valamennyi problematikus személyisége, Gyurcsány Ferenctől Fodor Gáborig, de ne tessenek pofákat vágni, ha ők vannak, az ő dolguk elzavarni Orbán Viktort.

S a dolog köztünk szólva kezd sürgetősnek látszani, mert a vörös róka itt van a kertek alatt, s legközelebb már nem csak Orbánt, de Putyint is el kell zavarni – őt meg nem lesz olyan könnyű. Addig is hallgassák a Sweet együttes Menekülő róka című dalát a hetvenes évek elejéről!

Figyelmébe ajánljuk