Feltámad Gyárfás Tamás

  • narancs.hu
  • 2016. december 27.

Hírnarancs

Cirkusz lesz az úszószövetségben.

Fejenként egy jelölés

Nem akarja elengedni Gyárfás Tamást a Magyar Úszó Szövetség. Vége az elnöki posztra kiírt jelöltállítási időszaknak – írja az Index –, ám aligha nevezhető eredményesnek. A jelölőbizottság tájékoztatása szerint három személyre lehet szavazni a január 8-i közgyűlésen, Bienerth Gusztávra, Hornyák Viktorra és Tóth Istvánra, akikre fejenként egy-egy jelölés érkezett. Az összes többit Gyárfás kapta, ő viszont lemondott, úgyhogy kíváncsian várjuk a január 8-i műsort.

Gyárfás Tamás

 

Fotó: MTI

Elhunyt

Carrie Fisher színésznő, a Csillagok háborúja Leia hercegnője. Nekrológunkat itt olvashatják.

false

 

Titok, mert azt mondtam

Polt Péter nem árulja el, mennyibe került hazahozni Bróker Marcsit, a Kun-Mediátor vezetőjét. Az ugyanis „jelentősen veszélyeztetné a bűnüldözés érdekeit” – nyilatkozta a hvg.hu-nak –, ha részletek derülnének ki az ügyről.

Nem lehet román miniszterelnök a tatár, muszlim nő

Nem ad kormányalakítási megbízást Klaus Johannis román államfő a december 11-i parlamenti választásokon győztes Szociáldemokrata Párt (PSD) jelöltjének, a tatár származású, muszlim vallású Sevil Shhaidehnek. Johannis nem kommentálta az elutasítást. A helyzet igen nehéz: Liviu Dragnea PSD-elnök az államfő felfüggesztésével fenyegetőzik, miközben Shhaideh jelölésének visszautasítása hátterében több ok is lehet: az egyik nem figyelmen kívül hagyható például szír férje politikai szerepvállalása és kétes megnyilvánulásai.

Sevil Shhaideh

Sevil Shhaideh

Fotó: MTI/EPA

Figyelmébe ajánljuk