Játszótér: Bábszínház

A róka szomja

Babaróka

Interaktív

A kisgyerekkornak is megvannak a maga egyszerűnek tűnő, mégis bonyolult kérdései. Új társaságban nehéz a beilleszkedés, a nagyobbakkal való játék kiközösítéssel, csúfolódással, elnyomással párosulhat, vagy egyszerűen csak rossz az együttlétek dinamikája.

Már az is fájdalmas lehet, ha anya vagy apa nem akar valamit megvenni a boltban, nem beszélve az olyan traumatikus változásokról, mint egy költözés, a családi súrlódások megélése vagy épp egy kistestvér születése. Ám közben azért sok vidámság, törődés, boldogság és nagy szeretet szövi át a gyerekkort – így van ez Babarókával is.

Kiss Judit Ágnes népszerű könyv­sorozatának köteteiből gyúrtak össze most a Budapest Bábszínház alkotói egy remek kis történetet, az emberi tulajdonságokkal felruházott, hétköznapi módon különleges rókacsalád mindennapjairól.

 
Babaróka a Bábszínházban. Fotó: Éltető Anna

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap. Nézzen be hozzánk minden nap: hírszolgáltatásunk ingyenesen hozzáférhető. Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk