Baj van a Google-nél: elérhetetlenné vált a YouTube, a Gmail

  • narancs.hu
  • 2020. december 14.

Interaktív

És más szolgáltatások.

Hétfő délután háromnegyed egykor világszerte elérhetetlenné vált a YouTube videómegosztó, a Gmail, az androidos Play áruház, a Google Drive tárhely, a Google Photos és szinte minden a Google-nél. De nem megy a Google Classroom és a Google Earth sem,  ahogy a Google Meet vagy aGoogle Stadia játékszolgáltatás sem.

Külföldi híradások és a Downdetector szerint a probléma világméretű. A Google egyelőre nem kommentálta a történteket.

Több szolgáltatást érintő, hosszú időn át tartó problémák is voltak már a Google történetében, de arra eddig nem volt még példa, hogy a világ szinte minden pontján a vállalat legtöbb szolgáltatása elérhetetlenné váljon.

Frissítés

Úgy tűnik, nem sokkal délután két óra előtt helyreálltak a Google szolgáltatásai. Tesztelésünk eredményeképp a legnépszerűbb alkalmazásai újra működnek.

Figyelmébe ajánljuk

Simonka György: A Fidesz, a Tisza Párt és a DK ellen indulok a következő parlamenti választáson és nyerek!

Június 9-i győzelmét a polgármester-választáson a politikai pályára való visszatérése egyik állomásának tartja a még Fidesz-tag Simonka György, aki 2026-ban független jelöltként akar elindulni az országgyűlési választáson. Mint fogalmaz, "ezért Orbán Viktor nem vonja össze a szemöldökét, legfeljebb elmosolyodik, de végül csalódni fog”.