Visszavették az Indexhez Balogh Ákos Gergelyt

  • narancs.hu
  • 2020. december 13.

Interaktív

A Mandiner és a Fidelitas lapjának egykori szerkesztője ismét a portálnál van.

Újabb fordulat történt az Index szerkesztőségének életében, az egy hónappal ezelőtt kirúgott  Balogh Ákos Gergely, korábbi főszerkesztő-helyettes neve ismét feltűnt a portál impresszumában. Balogh ezúttal tartalom- és üzletfejlesztési vezető lett a lapnál.

Baloghnak még Szombathy Pál az Index azóta kirúgott főszerkesztője mondott fel, az indoklás szerint azért, mert nem egyezett a véleményük az Indexről és a főszerkesztő-helyettesek szerepéről. A lap időközben azonban átkerült az Indamédiához, az új felállásban pedig úgy tűnik Baloghnak ismét nagy szerepet szántak.

Balogh korábban a Fidelitas lapjaként indult Utolsó figyelmeztetés (Ufi), majd az abból kinőtt Reakció főszerkesztője is volt, de vállalkozása foglalkozott például a miniszterelnök honlapjának, az orbanviktor.hu-nak üzemeltetésével 2010 és 2014 között. Balogh 2016-ig volt a Mandiner élén.

 

Figyelmébe ajánljuk

Simonka György: A Fidesz, a Tisza Párt és a DK ellen indulok a következő parlamenti választáson és nyerek!

Június 9-i győzelmét a polgármester-választáson a politikai pályára való visszatérése egyik állomásának tartja a még Fidesz-tag Simonka György, aki 2026-ban független jelöltként akar elindulni az országgyűlési választáson. Mint fogalmaz, "ezért Orbán Viktor nem vonja össze a szemöldökét, legfeljebb elmosolyodik, de végül csalódni fog”.