Eladta Mészáros Lőrinc volt felesége a Life TV-t és az Ozone TV-t

  • narancs.hu
  • 2021. november 16.

Interaktív

A vevő a Pesti TV-t is működtető, Mészáros Lőrinc-közeli, Vaszily Miklós társtulajdonában lévő Progress Media Hungary Kft. 

Bővíti médiaportfólióját a Vaszily Miklós társtulajdonában lévő, de Mészáros Lőrinc-közeli médiavállalat, a Progress Media Hungary Kft – írja a Média1. Kelemen Beatrix Csilla, azaz Mészáros Lőrinc volt felesége úgy döntött, megválik a Life TV-t és az Ozone TV-t működtető Media Vivantis Zrt.-től, ezt vásárolta meg a Progress Media Hungary Kft.

A Progress Media Hungary Kft. működteti a Pesti TV-t is.

A Life TV általános szórakoztató tematikájú csatorna, amely többek közt saját gyártású szórakoztató műsorokat, filmeket és televíziós sorozatokat sugároz, míg az Ozone TV kínálatában elsősorban dokumentumfilmek, öko-reality sorozatok és ismeretterjesztő műsorok szerepelnek.

A vevő szándéka szerint főként saját gyártású műsorokra építő televíziós portfólióval a Progress Media a hazai televíziós piac meghatározó szereplőjévé kíván válni. A menedzsment munkájával elégedett vagyok, továbbra is számítok Hajdú Péter vezérigazgató munkájára” – hangsúlyozta Vaszily Miklós, a Progress Media Kft. társtulajdonosa.

Azzal, hogy Mészáros Lőrinc volt felesége eladja médiavállalkozását, lényegében kivonul a médiapiacról. Kelemen Beatrixszal szemben Mészáros Lőrinc újdonsült felesége, Várkonyi Andrea viszont egyre fontosabb szerepet tölt be a médiapiacon: mint arról a napokban lapunk is beszámolt, a Mészáros Lőrinc-közeli TV2 Média Csoport Zrt. igazgatóságának egyik tagja lett.

(Média1)

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk