Szüret 2021/45.

  • Narancs
  • 2021.11.10 20:55

Interaktív

Mókás és dühító gyűjtemény a heti sajtóból. Többnyire az utóbbi.

A migránsok nyilvánvalóan, különösen az illegálisak, behurcolják a fertőzéseket, tehát ez a sok variáns mind így jön be.

Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában

 

Volt időm sokat foglalkozni a forgatókönyvvel. Amikor kész lett, neki­álltunk helyszíneket keresni. Először Sümegen szerettem volna leforgatni a filmet, el is mentünk Barsi Balázs atyához, de a távolság miatt nem fért bele a költségvetésbe.

Eperjes Károly a 700 millió forintból forgatott Magyar Passió című filmjéről a Mandinernek

 

Szalai Ádám történelmet írt a Bundesligában, megelőzte a Bayern BL-győztes legendáját

Az Origo cikkének címe abból az alkalomból, hogy a magyar labdarúgót „124. alkalommal cserélték be” a német bajnokságban

 

Nagy István kiemelte, hogy a hazai kistermelők termékei, a magyar kézműves ipar remekei és a kisvállalkozók árucikkei, minőségben magasan felülmúlják a külföldi tömegtermékeket.

Az Agrárminisztérium sajtóosztályának közleményéből

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap. Nézzen be hozzánk minden nap: hírszolgáltatásunk ingyenesen hozzáférhető. Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk

Pusztába kiáltott borsó

  • Sándor Panka

Az előadás Sidney Lumet 1976-os (hozzánk 1980-ban eljutó), azonos című filmje nyomán készült. Az Oscar-díjakkal dúsan dekorált filmet Lee Hall tette színpadra 2017-ben, s most ezt az adaptációt használja Puskás Tamás rendezése is.