Határozatlan időre leállítják a nyomtatott Magyar Hírlap megjelenését

  • narancs.hu
  • 2022. július 7.

Interaktív

Rövid közleményben tudatta a lap a tulajdonosi döntést. A kedvezőtlen a gazdasági helyzetet nevezték meg indokként.

A tulajdonosi döntés értelmében a Magyar Hírlap Kiadói Kft. jövő hétfőtől határozatlan időre felfüggeszti a Magyar Hírlap napilap nyomtatott kiadásainak megjelentetését.

A Magyar Hírlap Kiadói Kft. azt közölte csütörtökön, hogy "a kedvezőtlen gazdasági környezet, a háborús infláció a kiadót is nehéz helyzetbe hozta".

Az újság online megjelenése megmarad, folyamatos, a magyarhirlap.hu oldalon elérhető – tudatták, hozzátéve, hogy a kiadó fő tevékenysége erre a platformra helyeződik át.

"Az olvasóink által kedvelt szerzők és rovatok továbbra is elérhetőek lesznek, a Magyar Hírlap-élmény tehát megmarad. A Magyar Hírlap Kiadói Kft. megköszöni az újság olvasóinak, hogy ilyen hosszú időn át kitartottak a Magyar Hírlap mellett" – fogalmaztak a közleményben.

Mint arról lapunk is beszámolt, a kormányközeli média több lapjánál is változásokról döntöttek. A Mediaworks kiadó például nyomdákat zárt be, Borstól és a Metropoltól pedig több embert is elküldtek. De a nyomtatott Figyelőt és a Világgazdaságot is megszüntették. Mindeközben úgy tudni, a jövőben megszűnhet a Ripost, a bulvárlapot állítólag összeolvaszthatják a Borssal.

 

(Magyar Hírlap)

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk