Lemondott a CNN elnöke

  • MTI/narancs.hu
  • 2022. február 2.

Interaktív

Mert viszonya volt egy munkatársával, de ezt nem jelezte a cég vezetésének. 

Lemondott posztjáról szerdán Jeff Zucker, a CNN amerikai hírtelevízió elnöke, miután kiderült, hogy viszonyt folytat egyik kolléganőjével, és erről nem tájékoztatta munkáltatóját. A Zucker távozását bejelentő levelet a CNN médiaügyi riportere, Brian Stelter osztotta meg a Twitteren.

A feljegyzésből kiderül, hogy a Chris Cuomo CNN-es pályafutása ügyében folytatott vizsgálat során kérdeztek rá Jeff Zuckernél arra, hogy viszonyt folytat-e az egyik legközelebbi munkatársával, amit akkor beismert.

"Szólnom kellett volna, amikor elkezdődött, de nem tettem. Hibáztam. Emiatt ma lemondok" - írta a CNN dolgozóinak Zucker.

A médiavállalat távozó vezetője azt írta,  azt kívánja, bárcsak máshogy ért volna véget megbízatása a cég élén, de  az ott töltött 9 év "minden percét élvezte".

Zucker nem nevezte meg, hogy kivel folytatott viszonyt, de Stelter a Twitteren azt írta, hogy Allison Gollusttal, a cég marketingigazgatójával szerettek egymásba. Gollust nem távozik a CNN-től. Közleményt adott ki, melyben azt írta, hogy 20 éve közeli barátok és munkatársak Zuckerrel, de a járvány idején a kapcsolatuk "megváltozott". "Sajnálom, hogy erről nem szóltunk kellő időben" - fogalmazott Gollust.

Chris Cuomo műsorvezetőt tavaly decemberben bocsátotta el a CNN, mert kiderült, hogy szabálysértő módon segített testvérének, Andrew Cuomo korábbi New York-i kormányzónak kezelni a helyzetet, miután több nő szexuális zaklatással vádolta meg.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

Kiszúrt autókerekek, leszaggatott plakátok, feljelentések - így várja a választást Ágasegyháza

A Bács-Kiskun megyei községben 2010 óta Füredi János a polgármester, akinek az előterjesztésére a képviselő-testület megtiltotta, hogy a kampány ideje alatt a jelöltek választási fórum céljából kibéreljék a település közintézményeit. Ez ellen, illetve a településen eluralkodott közhangulat miatt tüntettek egy maroknyian a napokban, két független polgármesterjelölt felhívására.