Belefulladt egy fiatal rendőr a Tisza-tóba

  • narancs.hu
  • 2022. július 1.

Katasztrófa

A fiatal férfi Budapesten teljesített szolgálatot. 

Huszonkét éves rendőr merült el Tiszafürednél a Tisza-tóban, holttestét a búvárok találták meg.

"Gyászolunk. Mi budapesti rendőrök gyászoljuk a Tisza-tónál elhunyt 22 éves kollégánkat és osztozunk Dani családjának fájdalmában" – írta közösségi oldalán a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Hozzátették: "Kollégánk, a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányságának állományába tartozó Kupai Dániel Ferenc r. őrmester, terézvárosi körzeti megbízott június 30-án késő délután a tiszafüredi szabadstrandon barátaival fürdött, amikor hirtelen elmerült, és később a búvárok már csak a holttestét találták meg. Elhunyt kollégánk emlékére a tragédia helyszínén és a VI. kerületi Rendőrkapitányságon is néma megemlékezést tartunk."

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk