Belehalt sérüléseibe a vitorlázó repülővel lezuhant 17 éves lány

  • narancs.hu
  • 2024. június 24.

Katasztrófa

Életveszélyes állapotban vitték kórházba, nem sikerült megmenteni az életét. 

Súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba, de a mentők gyors ellátása ellenére hétfőre belehalt a sérüléseibe az a 17 éves lány, aki vasárnap lezuhant a dunakeszi repülőtérnél egy vitorlázó repülővel – erősítette meg a Blikk információit a Telexnek Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Tájékoztatása szerint a rendőrség az esetet büntetőeljárás keretein belül vizsgálja.

A baleset vasárnap délután történt. A 17 éves fiatal egyedül ült a vitorlázóban, ő vezette a fépet. Turublencia miatt zuhanhatott le. A fiatal mindkét lába megsérülhetett, súlyos koponyasérüléseket szenvedett. A gép mindkét szárnya leszakadt, a fiatalt tűzoltók szabadították ki. 

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője a TV2 Tényeknek azt a tájékoztatást adta, hogy a fiatal nő életveszélyes sérüléseket szenvedett. „(…) már a helyszínen életmentő beavatkozásokra volt szükség. Emelt szintű légútbiztosítás után lélegeztetve szállítottuk mentőhelikopterrel kórházba”.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk