Két magyar meghalt a görögországi kánikulában

  • narancs.hu
  • 2024. június 23.

Katasztrófa

Mindketten a tengerben lettek rosszul.

Cipruson, Törökországban és Görögországban is napok óta meghaladja a 35 fokot a napi középhőmérséklet, és az extrém melegnek halálos áldozatai is vannak. A görögországi Nei Pori nevű üdülőhelyen a héten 24 órán belül két magyar turista is meghalt – tudósított a TV2 Tények című műsora.

A haláluk pontos okát nem lehet tudni, de a beszámoló szerint köze lehet hozzá az extrém forróságnak. 

Az egyik áldozat egy középkorú férfi, aki a tengerben hirtelen lett rosszul. A mentők sokáig próbálták megmenteni, de a helyszínen meghalt. 

Egy 59 éves magyar nő is meghalt az üdülőhely közelében, de neki nem tudtak segíteni. A vízben úszó holttestre egy kisgyerek talált rá. Az elhunyt leánya a televíziónak azt nyilatkozta, hogy egyelőre nem ismeri a haláleset részleteit, de édesanyja tudott úszni, és nem volt szívbeteg.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyen nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazságot. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk