Berobbant egy benzinkút tartálya Debrecenben, többen megsérültek

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 31.

Katasztrófa

A töltőállomás karbantartási munkálatok miatt zárva tartott, épp tisztították az egyik tartályt.

Több ember megsérült egy benzinkút tartályának tisztítása közben kedden Debrecenbenközölte a Hajdú Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a rendőrség honlapján. A robbanásról szóló bejelentést kedden 16 óra körül kapta a rendőrség.

A töltőállomás karbantartási munkálatok miatt zárva tartott a baleset bekövetkezésekor.

A vizsgálat szerint egy cég alkalmazottjai az egyik tartályt tisztították, amikor eddig tisztázatlan körülmények között bekövetkezett a robbanás.

A debreceni rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást – áll a közleményben. A baleset körülményeinek pontos tisztázása érdekében a rendőrök szakértők bevonása mellett folytatják a nyomozást.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk