Csollány Szilveszter állapota továbbra is válságos

  • narancs.hu
  • 2022. január 8.

Katasztrófa

Az olimpikon már több mint egy hónapja van lélegeztetőgépen. 

Még december hatodikán derült ki, hogy az 51 éves Csollány Szilvesztert intenzív osztályon kezelik az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben és speciális lélegeztetőgéppel küzdenek az életéért. 

Az olimpiai bajnok családja lényegében semmilyen információt nem közöl Csollány jelenlegi állapotáról, de annyit lehet tudni, hogy állapota még mindig válságos és továbbra is speciális lélegeztetőgépen van, a tüdejéből pedig folyamatosan szívják le a váladékot – írja  Blikk.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

A kávékapszula környezettudatos szemmel

  • Fizetett tartalom

A kávékapszula rendkívüli népszerűsége világszerte kétségtelen, ám a kényelmes és gyors kávézás mögött rejlő környezeti, gazdasági és társadalmi kérdések kevésbé kerülnek reflektorfénybe. Az alábbi írásunkban ezeket a fontos aspektusokat vizsgáljuk meg, hogy egy átfogó képet kapjunk a modern kávéfogyasztás egyik legmeghatározóbb trendjéről.

6 téma, ami ma már egyre kevésbé számít tabunak

  • Fizetett tartalom

A társadalom folyamatosan változik: átalakul, hogy milyen eszközöket használunk, hogy milyen elfoglaltságaink vannak a mindennapokban, hogy milyen tempóban éljük az életünket – és persze az is, hogy milyen témákat beszélünk meg nyíltan. Kétségtelen, hogy embere – és persze kultúrája – válogatja, mi számít tabunak és mi nem, de általánosságban azt láthatjuk, hogy a világ soha nem volt annyira nyitott és szabadelvű, mint ma.