Elgázolt egy tízéves fiút a villamos a Haller utcánál

  • narancs.hu
  • 2023. július 18.

Katasztrófa

A gyerek beszorult a járat alá, a tűzoltók emelték ki, majd átadták a mentősöknek.

Elgázolt a villamos egy tíz éves fiút a Haller utcánál – írja a Bors. A lap értesülései szerint a baleset a IX. kerületi Haller utca egyik szakaszán történt, ahol az esti órákban egy 10 év körüli kisfiú rohant neki a villamosnak. A szerelvény éppen két megálló közt robogott, amikor a gyermek nekirohant. 

Az ütközés után a gyerek a járat alá csúszott, ami maga alá gyűrte. Bár a villamos azonnal megállt, a baj megtörtént: a fiú a szerelvény alá szorult.  A helyszínre azonnal riasztották a mentőket, a tűzoltókat és a rendőröket is, ugyanis a gyerek olyannyira beszorult, hogy őt a tűzoltóknak kellett kiemelni a súlyos monstrum alól.

„Elgázolt egy embert a villamos Budapest IX. kerületében, a Haller utcában. Az esethez riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók kiemelték a szerencsétlenül járt illetőt, és átadták őt a mentőknek. A baleset helyszínén forgalomkorlátozásra lehet számítani” – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Egy videót is közzétettek a mentésről: 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Miben haladta meg a Trónok harca A Gyűrűk Urát?

  • Sepsi László

A filmsorozat jóval ismertebbé vált, mint a regényfolyam, igaz, el is rontották a végét. George R. R. Martin a mai napig nem fejezte be A tűz és jég dalát, így aztán Sepsi László 2012-es írását is gond nélkül elővehetjük az Ásatás című sorozatban.