Busszal ütközött egy Budapestről induló Flixbus Brnonál

  • narancs.hu
  • 2023. július 17.

Katasztrófa

Egy ember meghalt, 70-en megsérültek. 

Két busz ütközött Brnonál a D2-es autópályán – írja a 444.hu. A Napunk szerint egy ember meghalt, 70-en pedig megsérültek, 14-en súlyosan. A cseh rendőrség szerint az áldozat az egyik busz vezetője volt. 

A cseh CT24 értesülései szerint az egyik buszon indiaiak ültek, a másik pedig egy Budapestről Prágába tartó Flixbus volt. A 24.hu szerint az autópályát lezárták, helikopterrel segítették a mentést. Petr Fiala miniszterelnök részvétét fejezte ki az áldozatoknak, és megköszönte a segítséget a szlovákoknak a mentésben.

A cseh rendőrség az alábbi felvételeket tette közzé. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Miben haladta meg a Trónok harca A Gyűrűk Urát?

  • Sepsi László

A filmsorozat jóval ismertebbé vált, mint a regényfolyam, igaz, el is rontották a végét. George R. R. Martin a mai napig nem fejezte be A tűz és jég dalát, így aztán Sepsi László 2012-es írását is gond nélkül elővehetjük az Ásatás című sorozatban.